SEKTION SKOG


26 februari kl. 10-15
Coast League Sled Meet - Centrumhuset Ullånger
Coast League Cruisers i samarbete med Höga Kusten Skoterklubb bjuder in till vintern centrala sammankomst. Vi möts utanför Centrumhuset i Ullånger och därifrån konmer det att startas en körslinga (ca 11.30) som man väljer fritt att deltaga eller ej. Körslingan kommer att markeras väl och kartor kommer att delas ut till deltagare och tar ungefär 45 minuter att köra. Alla deltagare kommer att få en lott någonstans efter spåret och deltar då i en prisutdelning som kommer att ske på plats vid Centrumhuset direkt efter att sista deltagare kommit i
mål (ca 12.30).
Själva racet eller körslingan är ej på tid och alla har lika stor chans att vinna fina priser, så kör med förstånd och respekt. 
Musikunderhållning lovas under dagen, det kommer även finnas återförsäljare för Yamaha och Lynx skotrar på plats. Så även lokala utställare.

Skoterklubben kommer att sälja kolbullar och Coast League kommer sälja hamburgare. Kaffe, dricka och fikabröd finns även till förtäring.

Välkommen till en familje-skoterträff "mitt i byn" där alla skotrar är välkommen gamla, veteranare, nya, specialare mm. 

LEDSTATUS

2022-02-21

Fina leder som sladdas kontinuerligt av våra volonära eldsjälar, tänk gärna ett varv extra när du kör så vi kan hålla lederna fina längre perioder än enstaka dagar.

UTDRAG FRÅN FACEBOOK


2021-01-25 av Anders Lockner

Då går det att köra från Nora till Klockestrand och Skog.

Om man kommer från Nora så har flera stora träd ramlat över leden en bit före myren men det går att köra runt om än lite bökigt.

Stefan och jag har röjt och packat från korset ner mot sjön mot Klockestrand det är fortfarande träd kvar att ta reda på men det går att ta sig runt dessa.2021-01-25 av Peter Bergfors

Nu är det spårat och röjt upp till Valkallen.

Tack till Lennart Norberg, Roger Svanholm, Åke Bergkvist,
Lennart Löfroth och Bert Nyberg.2021-01-25 av Daniel Sjödin

Nu är det sladdat och röjt från Salteå till Åsäng och även till gallsäter, riktigt fin och öppen led med bra snömängd. Tack Tommy Öberg för sällskap och bra motorsågande haha, men vi skippar fastkörningen ja gjorde idag nästa gång.


2021-02-12 av P-O Jonsson

Nysladdat Kläpp-Skog-Binböle-Jäpplingsjön-korset mot Nora.

VI I SEKTIONEN

  

Ordförande   Peter Rodin  

Kassör   Gun Nyström  

Sekreterare   Christoffer Wiberg 

    


P.S. Har ni några funderingar eller frågor så hör av er till oss!

Ordförande
Peter Rodin
Tel. 070-341 87 49

E-post: peter.rodin@hotmail.com

 

Kassör
Gun Nyström
Tel. 

E-post: 

 

VÅR SEKTION


Kommer inom kort


KOMMANDE TRÄFFAR


26 februari kl. 10-15
Coast League Sled Meet
Centrumhuset Ullånger


PROTOKOLL


Kommer inom kort