Rapporter‎ > ‎

2016

Sportlovsaktivitet 2016-03-08
Ännu en tur till SALUMSSTUGAN. Sportlovsaktivitet som lockade ca 30 personer. Både dom vuxna och barnen såg ut att trivas. Svenska kyrkan Ullångers församling bjöd på korv och kaffe. Ett antal snöfigurer producerades under dagen.

Bilderna ägs av Ellen Viklund & Linda Nordmark.

Skoterträff Holsklippen 2016-03-05
Skriftlig rapport författas i skrivande stund av Dick S. Håll till godo med Jörgen Backeus bilder så länge:

Holsklippen 5/3 2016

För er som inte kan se bildspelet, klicka här!
Bilderna ägs av Jörgen Backeus.

Skoterträff Gårdberget 2016-02-27
Tar lite sent, efter påstötning, mig tid att rita ner några rader från vår träff på Gårdberget. En behaglig temperatur men en sol som var frånvarande hindrade inte 40-talet skotrar, många med passagerare, att besöka vår träff och få se den fina stugan som vi satt nytt skal på och färglagt utvärtes med rödtjära. I vanlig ordning kolbullar med lingonsylt, serverade på trätallrikar och med träbestick. Peter och Lena grillade korv och skötte kassan medan Gun kokade kaffe, sålde lotter och vi alla hjälptes åt för att få alla att trivas. Vi tackar och bugar för alla som besökte oss. Lederna verkar hålla otroligt bra i år med den lilla snö vi har så vi får hoppas vi ses många gånger i spåret i vinter. P-O.

Gårdberget 27/2 2016

För er som inte kan se bildspelet, klicka här!
Bilderna ägs av Jörgen Backeus.

Månskenstur till Salumsstugan 2016-02-26
Kanon före och ett fantastiskt fint arbete av Daniel Böhlin som sladdade upp leden till Salumsstugan. Det var inte så roligt när jag fick ett sms att en skogsmaskin körde sönder spåret tidigt på fredag morgon. Surt!! Men skam den som ger sej. Daniel satsade på nytt och vi fick själva erfara vilken fin insats han gjort. 36 skotrar och ca 60 st personer besökte stugan. Roger Furberg och Mikael Westerström grillade hamburgare för glatta livet. Peder Engbladh skötte kassan. Joakim Rörstrand eldade i stugan och kokade kaffe. En mycket väl genomförd skoterträff. Nice!!

Bilderna ägs av Jörgen Backeus.


Comments